Fulltextové vyhledávání

Česky English
Drobečková navigace

Úvod > Oddělení > > Oddělení hygieny potravin a krmiv > Hygieny potravin

Stanovení mikroorganismů v potravinách

Bacillus cereus
Bakterie mléčného kvašení
Campylobacter sp.
Celkový počet mikroorganismů
Clostridium perfringens
Enterobacteriaceae
Enterokoky
Enterobacter sakazakii
Escherichia coli 0157
Escherichia coli
Fekální koliformní bakterie
Koaguláza pozitivní stafylokoky (Staphylococcus aureus a další druhy)
Koliformní bakterie
Kvasinky
Listeria monocytogenes
Mezofilní anaerobní sporotvorné mikroorganismy
Osmofilní kvasinky
Paenibacillus larvae
Plísně
Počty kulturní mikroflóry
Průkaz stafylokokových enterotoxinů
Pseudomonas aeruginosa a ostatní druhy r. Pseudomonas
Psychrofilní, psychrotrofní mikroorganismy
Salmonella - Rapid testem
Salmonella sp.
Shigella sp.
Slizotvorné bakterie rodu Leuconostoc
Staphylococcus aureus
Sulfitredukující klostridia
Termofilní, termotrofní mikroorganismy
Termostatová zkouška
Vibrio parahaemolyticus
Yersinia enterocolitica